Andreea Gheorghita

Andreea este Consulting Associate Human Invest. Experienta sa de business provine din anii in care a lucrat in industrii diverse: productie, comert, servicii si ospitalitate, in companii multinationale si in antreprenoriat, conducand in special procesele comerciale si de customer service ale organizatiilor.

Andreea este acum coach acreditat ACC (Associate Certified Coach) de catre International Coach Federation (ICF) si din acest an se implica ca voluntar in board-ul de membri al organizatiei, in calitate de Events Director.

Si-a dezvoltat competentele de coaching in cadrul sesiunilor individuale care au a inclus teme precum cresterea performantei intr-un mod sustenabil, schimbare profesionala, tranzitii in posturi de conducere, gestionarea mai buna a relatiilor profesionale.

Cand lucreaza cu grupuri si cu echipe, Andreea genereaza energie pozitiva, conduce programe de invatare cu o structura bine definita si personalizeaza procesul de facilitare prin conversatii specifice domeniului de lucru al participantilor.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.