Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Leadership Dialogues, 11 mai | Programe de leadership facilitate virtual

11.05.2020 @ 16:30 - 17:45

Care sunt beneficiile si limitarile programelor de leadership facilitate in mediul virtual? Ce conditii trebuie indeplinite intr-o organizatie pentru a maximiza investitia care se face in ele? Ce ne spun experientele actuale – in ce masura au avut aceste programe impactul urmarit in perioada de carantina? In ce masura va creste ponderea lor chiar si dupa trecerea pandemiei?

Sunt intrebari care vor conduce evenimentul nostru dedicat tuturor profesionistilor din HR, training, L&D, OD. Criza din 2009 a determinat multe organizatii sa parieze pe programe de leadership in format self-learning online, dar in Romania si multe alte tari acest gen de programe nu a avut dupa criza cresterea asteptata. Va fi la fel sau diferit de data asta cu programele facilitate virtual?

Scopul acestei serii de evenimente interactive este de a reuni profesionisti care doresc sa impartaseasca din provocarile pe care le au, din solutiile pe care le-au gasit pentru a depasi mai usor aceasta perioada si pentru a progresa. Suntem diferiti si putem invata lucruri noi unii de la altii. Evenimentele sunt facilitate pe rand de colegi diferiti de-ai nostri, in stilul propriu Human Invest, stil care ofera spatii de calitate, pentru conversatii autentice si cu adevarat relevante. Cu invitati foarte intersanti, cu lectii personale transparente, cu lucru in grupe mici, aceste dialoguri vor oferi tuturor inspiratie pentru a ne sustine in eforturile pe care le facem in aceste zile.


Facilitatorii acestei sesiuni sunt:


Invitati:

  • Claudia Crisan, L&D and C&E Lead Sector Functions & Categories, PepsiCo Europe
  • Florin Iordackioiu, Learning & Development Manager, Orange Romania

Pentru inregistrare, accesati acest link

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Human Invest
ads
Bucuresti, România
+ Hartă Google
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.