Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Certificare online pentru programul The Five Behaviors of a Cohesive Team®

25.10.2018 @ 08:00 - 29.11.2018 @ 17:00

€2,495

Ce ai face in situatia in care un membru al echipei ar incepe sa planga in timpul unui workshop? Dar in situatia in care managerul echipei se dovedeste a fi adevarata problema? Esti un facilitator experiementat, insa aceste scenarii nu sunt tipice in cadrul unui training obisnuit la locul de munca. Programul The Five Behaviors of a Cohesive Team™, este diferit. Atmosfera din cadrul sesiunilor se poate incinge. Participantii pot manifesta emotii putenice. Managerul echipei poate deveni defensiv. Agendele si notitele isi pot pierde relevanta. In calitate de facilitator, poti influenta masura in care o echipa intelege semnificatia unui moment inconfortabil sau rateaza o oportunitate de a creste si a se dezvolta.

Acest curs te va sprijini sa obtii cunostintele, expertiza si increderea in utilizarea modelului Five Behaviors of a Cohesive Team™ si a materialelor de curs corespunzatoare. Vei invata sa gestionezi momentele neasteptate si conversatiile provocatoare, iti vei dezvolta capacitatea de a facilita agenda: sa simti cand este oportun sa respecti pasii standard sau cand sa faci schimbari, cand e folositor sa lasi o dezbatere sa aiba loc sau cand sa o intrerupi.

In urma acestei certificari:

  • Vei avea un grad mai ridicat de incredere si competenta in livrarea de sesiuni folosind modelul Five Behaviors of a Cohesive Team™ in organizatia din care faci parte;
  • Iti vei imbogati experienta de facilitare;
  • Vei invata sa gestionezi momentele neasteptate si conversatiile provocatoare;
  • Vei primi o certificare de acreditare ca facilitator a programului Five Behaviors of a Cohesive Team™ dupa finalizarea cu succes a acestui curs.

Componentele programului

  • 5 module saptamanale plus partea de pregatire (pre-work)
  • Sesiuni saptamanale de 90 de minute facilitate de traineri specializati
  • Studiu individual (3-4 ore pe saptamana)
  • Acces la resurse de invatare online
  • Acces la cartea in format electronic (eBook) „The Five Dysfunctions of a Team”

Certificarea va fi acordata in urma finalizarii cursului Wiley si a trecerii cu succes a examenului de final si este valabila timp de 2 ani, moment la care se poate reinnoi. Ai optiunea de a alege intre acreditarea The Five Behaviors Powered by Everything DiSC® sau The Five Behaviors Powered by All Types™.

Acesta este un curs online cu componente de invatare individuala si patru activitati virtuale live. Sesiunile live au loc in fiecare zi de joi (1, 8, 15, 22 si 29 noiembrie) intre orele 15:00-16:30 pm ora locala Bucuresti. Pentru a vedea cate locuri mai sunt disponibile la fiecare curs si pentru a va inregistra va rugam sa ne contactati la contact@humaninvest.ro.

Cerinte tehnice:

Pentru a accesa acest curs online este necesar sa ai acces la un calculator sau laptop PC sau Mac (nu tableta sau smartphone) si la un telefon (fix sau mobil, nu VOIP). Browserele recomandate pentru a accesa cursul online si a finaliza activitatile incluse in program sunt Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer (versiunea 9 sau una mai noua).

Daca folosesti sistemul de operare Windows XP, iti recomandam sa folosesti Google Chrome sau Mozilla Firefox, avand in vedere ca Windows XP accepta doar Internet Explorer 8 sau versiuni mai vechi. Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la contact@humaninvest.ro.

Buget:

Pretul pentru certificarea online este 2,495 Eur + TVA. Daca compania din care faci parte nu detine un kit de facilitare The Five Behaviors, acesta trebuie achizitionat separat inainte de inceperea cursului: 1,495 Eur + TVA.

Mai multe detalii:

 

Details

Start:
25.10.2018 @ 08:00
End:
29.11.2018 @ 17:00
Cost:
€2,495
Event Categories:
,
Event Tags:
, ,
Website:
www.humaninvest.ro

Organizer

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro