Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Briefing | Leading Virtually

29.07.2020 @ 16:30 - 17:30

Daca ar fi sa te gandesti la provocarile pe care le-ai avut lucrand cu echipa in mediul virtual, de la distanta, care sunt reusitele pe care le-ai avut pana acum? Cum ai construit incredere, aliniere la un scop comun si energia necesara pentru a produce rezultate pe care le doreai?

Leading Virtually este programul conceput de partenerul nostru The Ken Blanchard Companies (KBC) pentru managerii care vor sa invete cum pot imbunatati conectarea cu membrii echipelor lor si mai ales sa-i sustina in a-si creste satisfactia si productivitatea muncii lucrand la distanta. Conducerea echipelor in mediul virtual poate fi de multe ori plina de provocari, fie ca vorbim despre a intelege ce se intampla cu membrii echipei atunci cand nu suntem fata in fata, sau de limitarile in a observa indiciile nonverbale. Scopul acestui eveniment este de a va familiariza cu structura si cu continutul programului.

Programul Leading Virtually este centrat pe 3 practici de leadership cheie: prezenta si atentia (structurarea conversatiei pentru impact maxim si respectarea preferintelor de lucru ale celorlalti), dezvoltarea comunitatii (construirea increderii si a relatiilor de sprijin reciproc, atitudinea pozitiva si implicarea tuturor membrilor echipei folosind tehnologia disponibila), sustinerea progresului profesional al membrilor echipei (cum spijini creativitatea in rezolvarea problemelor si autonomia in randul membrilor echipei, cum ii ajuti sa evolueze in cariera lucrand de la distanta).


 

  • Gazda evenimentului: Cristina Opran, Senior Consulting Associate Human Invest
  • Invitat: Florentina Vasiliu, Director – HR Operations & Delivery Conduent Romania

 

INSCRIE-TE AICI IN EVENIMENT

Detalii

Dată:
29.07.2020
Oră:
16:30 - 17:30
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , ,
Sit web:
https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAtfu6vqjsjEtWZXvcsWl5pMqjn6XrSUXYN

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.