Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Leadership Point of View – Young Managers Program

9.02.2016 @ 10:00 - 12:00

Unde esti in drumul catre autenticitate? Cum iti aliniezi valorile personale la ceea ce faci zi de zi? Cum le comunici celor din jur la ce sa se astepte de la tine si ce asteptari ai de la ei?

Imbunatatirea calitatii vietii este in ziua de azi o cautare constanta care are sanse sa se intample daca are la baza o filozofie coerenta si constructiva de leadership la nivel personal. Iar coerenta si alinierea aduc autenticitate, imaginatie si productivitate.

Parte din programul SLII® (SL®II Experience), acest workshop ofera participantilor ocazia sa lucreze impreuna pentru a-si defini mai bine si a-si intari valorile personale, pentru a descoperi cum sa aiba impactul pe care doresc sa il aiba ca lider.

Programul are un impact major ori de cate ori se deruleaza: contribuie la cresterea nivelului de “self-awareness” al participantilor, intareste alinierea personala, exerseaza inteligenta emotionala, creste nivelul de autenticitate individuala, si – implementat in organizatie – imbunatateste sentimentul de incredere si sprijin reciproc. Se adreseaza oricarei persoane care doreste sa isi imbunatateasca standardul personal de leadership, oricarei persoane care isi propune sa isi improspateze energia individuala, managerilor care vor sa-si intareasca filozofia conducerii prin valori si scop.

Participantii sunt asistati in punerea in practica a ceea ce-si propun sa faca atat prin coaching individual, cat si prin faciltarea sesiunilor de “peer-coaching” ale grupurilor de lucru dupa workshop-ul initial.

Detalii

Data:
9.02.2016
Timp:
10:00 - 12:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Maastricht School of Management Romania
Telefon:
021 310 1248
Email:
info@msmromania.org
Sit web:
www.msmromania.org

Loc de întâlnire

MSM Romania
Bld. Dacia nr 99
Bucharest, 020062
+ Harta Google
Telefon:
+4 0755 104 575
Sit web:
http://www.msmromania.org/
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.