Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare Self Leadership in Romania

20.09.2017 @ 09:00 - 12:00

Care este ingredientul esential pentru succesul initiativelor in cadrul unei organizatii? Succesul unei organizatii depinde de comportamentul proactiv al contribuitorilor individuali, acei angajati care au rolul de a implementa efectiv proiectele si initiativele companiei. Imagineaza-ti cum ar arata organizatia ta daca oamenii ar avea abilitatile si increderea pentru a-si evalua corect situatia in care se afla, ar solicita sprijinul si resursele de care au nevoie, ar avea o atitutine orientata spre solutii si si-ar asuma responsabilitatea pentru actiunile lor.

Te invitam sa descoperi noul program Self Leadership de la partenerii nostri Ken Blanchard Companies, program construit pentru a-i invata pe oameni sa dobandeasca mentalitatea si abilitatile pentru a-si atinge obiectivele si a genera rezultate in cadrul organizatiei.

Facilitatori

Rares Manolescu – Consulting Partner Human Invest & Master Trainer si Coach
Iulian Olariu – Consulting Associate Human Invest

Untitled design

Agenda

  • 09:00-9:30: Welcome coffee
  • 09:30-10:30 Self Leadership (prima parte): Prezentarea noului program de la Ken Blanchard Companies. Experiente de succes si exemple de bune practici intalnite la companii din Romania. Cum abordeaza acest program teme relevante pentru cei participanti, cum ar fi gradul de implicare si motivatie al angajatilor, fluctuatia de personal etc.
  • 10:30-10:50: Pauza de cafea
  • 10:50-12:00 Self Leadership (partea a doua): beneficii si detalii despre program, optiuni pentru implementare. Sesiune intrebari si raspunsuri; concluzii.

Detalii logistice:

Data: 20 septembrie 2017
Locatia: Bucuresti, Hotel Intercontinental, Sala Opera
RSVP: sanda.moraru@humaninvest.ro

 

Detalii

Data:
20.09.2017
Timp:
09:00 - 12:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Hotel Intercontinental, sala Opera
Bulevardul Nicolae Bălcescu 4
Bucuresti, 010051 România
+ Harta Google
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.