Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

CURS OPEN: First-time Manager, Bucuresti

19.06.2019 @ 08:00 - 17:00

€175

Prima pozitie de conducere este una dintre cele mai provocatoare si critice tranzitii de cariera. Managerii noi sunt de cele mai multe ori alesi din randul angajatilor cu potential. Acesti specialisti exceleaza in ceea ce priveste abilitatile de implementare, dar de cele mai multe ori intampina provocari ca manageri, pentru ca nu au metodele si competentele necesare pentru a reusi. Rata de esec este foarte mare.

Ken Blanchard s-a decis sa vina in sprijinul celor aflati pentru prima oara intr-o pozitie manageriala invatandu-i competentele esentiale de care au nevoie pentru a avea un start de impact in noua pozitie.

Avand la baza cartea de succes The New One Minute Manager, programul First Time Manager le prezinta participantilor cele trei secrete ale managerilor de succes: Stabilirea obiectivelor, Aprecierea si Redirecionarea. Acest program dezvolta cele trei secrete prin intermediul unui cadru de conversatie care este usor de inteles si practicat de catre noii manageri.

Solutia include si o a patra conversatie, Sumarizarea, care este necesara pentru a completa conversatiile cheie si a ajuta noii manageri sa creasca nivelul de angajament si autonomie al membrilor echipei pe care o coordoneaza.

Scopul programului First Time Manager:

 • O rata de succes mai mare pentru managerii noi
 • O productivitate mai ridicata a echipei
 • Noii manageri sunt mai bine pregatiti pentru aceasta tranzitie provocatoare
 • Participantii au oportunitatea sa invete si sa practice competentele esentiale de care au nevoie pentru a avea succes
 • Noii manageri sunt mai orientati pe echipa, spre a le oferi sprijin inca de la inceput

Cui se adreseaza:

 • Persoane aflate pentru prima oara intr-o pozitie de conducere sau cei care vor sa faca tranzitia spre o pozitie de management
 • Manageri proaspat numiti care vor sa isi creasca eficienta lor ca lideri
 • Team-leaderi, middle manageri sau coordonatori de echipa recent numiti in aceste roluri

Obiective de invatare:

 • Compararea si constientizarea diferentei dintre rolul unui contributor individual si cel al unui manager. Identificarea noului mod de gandire necesar pentru a efectua cu succes aceasta tranzitie
 • Invatarea celor 4 conversatii-cheie bazate pe secretele din The New One Minute Manager: Stabilirea obiectivelor, Aprecierea, Redirecionarea si Sumarizarea
 • Obtinerea abilitatilor necesare pentru a creste calitatea parteneriatelor la locul de munca. Aceste competente sunt bazate pe modelul nostru de coaching: Asculta activ, Exploreaza alte perspective, Impartaseste perceptia ta si Arata ca ai incredere
 • Practicarea Abilitatilor esentiale si a celor 4 conversatii-cheie in studii de caz bazate pe provocari reale

Format:

Workshop de o zi (6 ore, plus pauze si pranz) si cuprinde si doua activitati de pregatire (pre-work), fiecare durand 15 minute.

Workshop-ul este o combinatie de continut, exercitii si sesiuni de practica. Dupa workshop, participantii au acces la Provocarea First-time manager, care le ofera un set de sarcini pe care sa le puna in practica cand se intorc inapoi la lucru. Acestia au acces la videoclipurile prezentate in cadrul workshop-ului si fisele de lucru inca un an pe portalul de invatare.

Designul flexibil al acestui program poate fi implementat fara un program de certificare (Train the Trainers).


Facilitator: Viorel Panaite

Resurse: Downloadeaza gratuit fisierul: Essential Skills for First-time Managers

PENTRU INSCRIERE:

Descarca si completeaza Formularul de Participare. Trimite-l prin e-mail la adresa mario.vulpe@humaninvest.ro sau prin fax la numarul urmator : (+4) 021 318 89 29.

 CONTACTEAZA-NE!

Detalii

Dată:
19.06.2019
Oră:
08:00 - 17:00
Cost:
€175
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , ,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Hotel Ramada Bucuresti
Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1
Bucuresti, 013704 Romania
+ Hartă Google
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.