Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

HR Breakfast: Motivatia Optima – ce functioneaza cu adevarat

7.04.2016

 

De ce Motivatia Optima?

Devine din ce in ce mai evident ca organizatiile si angajatii au nevoie de o abordare alternativa atunci când vine vorba de motivatie si angajament. Motivatia Optima transforma cele mai recente cercetari derulate in domeniul motivatiei intr-o serie de actiuni practice care ajuta liderii si angajatii sa atinga un nivel ridicat de energie, vitalitate si sa atinga rezultate superioare.

De ce sa participati?

  • Veti cunoaste si intelege modelul Motivatiei Optime de la Ken Blanchard Companies, bazat pe cele mai recente teorii in domeniul motivatiei.
  • Veti descoperi o perspectiva noua cu privire la motivarea si cresterea angajamentului oamenilor, cât si rolul leadership-ului in acest proces.
  • Veti cunoaste alte persoane preocupate de leadership si organizational development si veti putea impartasi lectii, solutii si concluzii.

Public tinta:

  • Manageri si specialisti de resurse umane
  • Antreprenori si manageri

Facilitatori:

Agenda

09:00-09:30 Welcome coffee

09:30-11:00 Motivatia Optima – nevoi psihologice de baza si cele sase perspective motivationale. Ratiunea de business pentru motivatia optima: rolul acesteia in cresterea angajamentului si performantei angajatilor. Impartasirea celor mai recente cercetari si studii in domeniu.

11:00-11:30 Pauza de cafea & gustari

11:30-13:00 Provocari si solutii cu privire la motivarea angajatilor si cresterea nivelului de angajament in companiile din Timisoara. Rolul managerilor in acest proces. Diferente in nevoi si abordari intre generatii. Discutii in working group-uri si in plen.

RSVP: Pana la 31 martie 2016, la e-mail training@printopia.ro.

Eveniment organizat de Printopia, Asociatia West HR Club  si Human Invest

 


Detalii

Dată:
7.04.2016
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , ,

Organizatori

Human Invest
Printopia
Asociatia West HR Club

Loc de desfășurare

Hotel NH Timisoara
Str. Pestalozzi nr 1a
Timişoara, România
+ Hartă Google