Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURS OPEN: Presentation Skills, Bucuresti

6.12.2017 @ 08:00 - 7.12.2017 @ 17:00

€250

Acest curs este destinat cresterii abilitatilor de prezentare si a impactului
 personal in astfel de momente, fie ca este vorba de prezentari sau discursuri 
interne sau externe.

Structura trainingului

Durata trainingului este de doua-trei zile, in functie de numarul de participanti. Prima zi este dedicata intelegerii tuturor componentelor unei prezentari la nivel teoretic. In a doua zi de curs, participantii aplica impreuna cu trainerul teoria invatata si constuiesc impreuna o prezentare de la zero.

Ultima zi este dedicata exclusiv exersarii: vor fi atat exercitii de prezentare spontana, cat si oportunitati de practica a unor prezentari pe care participantii urmeaza sa le sustina.

Abordarea folosita

Trainingul este unul interactiv, ce contine numeroase materiale si exemple video, studii de caz si activitati practice. Pe toata durata trainingului participantii primesc foarte mult feedback si exemple ilustrate din partea trainerului. Unul din aspectele pe care participantii le apreciaza cel mai mult la finalul trainingului il reprezinta implicarea lor pe toata durata programului.

Sesiunea 1: Structura si pregatire

In prima parte vom discuta despre ce presupune structura unei prezentari. Cum sa ne pregatim mai bine, in ce mod sa construim continutul, care sunt punctele de plecare si ce forma ar trebui sa dam? Participantii vor intelege foarte bine aspectele de baza, puncte de pornire esentiale in orice prezentare.

Sesiunea 2: Tehnici de prezentare

In partea a doua a trainingului vom pune accent pe modalitati diferite de prezentare. Cum sa avem o prezenta scenica mai buna, ce este recomandat sa facem in timpul prezentarii, ce postura sa avem? Participantii vor intelege mai bine cum sa abordeze fiecare etapa a unei prezentari si ce actiuni sunt recomandate pe intreg parcursul.

Sesiunea 3: Suportul vizual

Parte esentiala a fiecarei prezentari suportul vizual necesar are nevoie si acesta de multa pregatire. Pentru a surprinde audienta si a da o forma mai buna prezentarii, suportul vizual contribuie la o si mai buna intelegere a conceptelor din discurs. In aceasta parte vom detalia toate aspectele ce tin de acest subiect.

Sesiunea 4: Greseli de evitat

Care sunt greselile cele mai frecvente ale unui prezentator? Acestea trebuiesc in primul rand identificate, constientizate si apoi, printr-o atenta pregatire este important sa le eliminam. Acest capitol va ajuta participantii sa isi perfectioneze prezentarea.

Sesiunea 5: Pregatirea prezentarii

Aceasta parte le ofera participantilor ocazia sa lucreze la pregatirea si exersarea unei prezentari in ziua urmatoare. Acest lucru se poate face in sala, sub atenta indrumare a trainerului, prin feedback unu la unu.

Sesiunea 6: Activitati spontane de prezentare

Prezenta scenica este un detaliu important de exersat. Intr-un cadru energic si spontan, particiantii vor avea ocazia sa practice cat mai mult toate aspectele vorbitului in public.

Sesiunea 7: Prezentarea finala

Dupa ce au terminat de pregatit prezentarea, participantii vor sustine in fata colegilor una din cele mai bune prezentari. Toate aspectele din training vor fi integrate si urmarite prin feedback si inregistrare. Experienta de invatare va fi puternica si ziua plina de lectii relevante pentru toti cei prezenti.

Facilitator: Iulian Olariu

Iulian sustine training-uri si conferințe publice de peste zece ani si a fost preocupat in permanenta sa isi dezvolte tehnicile de prezentare și discursul. Are la activ mii de ore de training si prezentari sustinute intr-o gamă larga de evenimente, cu audienta variata si grupuri de pana la 500 de persoane.

PENTRU INSCRIERE:

Descarca si completeaza Formularul de Participare. Trimite-l prin e-mail la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro sau prin fax la numarul urmator : (+4) 021 318 89 29.

 CONTACTEAZA-NE!

Details

Start:
6.12.2017 @ 08:00
End:
7.12.2017 @ 17:00
Cost:
€250
Event Category:

Organizer

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro