Cristian Nicolae este Senior Consulting Associate Human Invest. Intr-o cariera de management de 20 de ani dezvoltata cu pasiune in industria auto, Cristi a ajuns la concluzia ca nu a muncit nici macar o zi din viata sa si ca iubeste zilele de luni pentru ca de fiecare data se intoarce la ceea ce iubeste sa faca mai mult.

Din 2011, prin rolul de coach, facilitator si consultant, Cristian si-a consolidat cariera lucrand cu echipe din zona de vanzari si distributie, inginerie, educatie si leasing dezvoltand si facilitand programe de comunicare, “team performance” sau programe complexe de imbunatatire a culturii organizationale si de re-design/optimizare a tuturor proceselor, cu impact pana la nivelul schimbarii structurii acestora.

Fiind consecvent abordarii sistemice a echipelor si companiilor, Cristi si-a concentrat pregatirea din ultimii ani in zona de Team Coaching, absolvind printre altele cursurile livrate de Academy of Executive Coaching, UK (Systemic Team Coaching) si Team Academy, Finlanda. Este Professional Certified Coach (PCC) la International Coach Federation si a absolvit cursurile de Black Belt Practitioner in metodologia Lean Six Sigma si de NLP Master Practitioner.

Din pasiune pentru coaching, a fondat in anul 2015 emisiunea radiofonica ,,Zbor deasupra unui cuib de coachi’’ alaturi de Mirel Bran, la Radio France Internationale – Romania.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.