Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

CURS OPEN: Optimal Motivation® – Virtual Classroom

12 mai @ 08:00 - 13 mai @ 12:00

€250

DESPRE CURS:

Programul unic Motivatia Optima ofera fiecarui participant ocazia de a descoperi si exersa cum si-ar putea activa motivatiile cele mai sanatoase pentru reusitele pe care urmareste sa le obtina. Oamenii sunt mereu motivati. Ceva ne misca sa trecem la o anumita actiune sau ceva ne determina la inactiune. Programul Motivatia Optima pune la dispozitie participantilor activitati si mijloace care ii ajuta sa-si dezvolte competenta de a-si alege constient cea mai buna motivatie.

Calitatea motivatiei determina nivelul de angajament pe care il avem la locul de munca. Calitatea motivatiei ne ofera sens muncii pe care o facem. Angajatii implicati si dedicati se disting de cei indiferenti, dezinteresati si pasivi prin faptul ca stiu ca e responsabilitatea lor sa-si aleaga motivatia optima pentru ce si-au propus sa faca daca vor sa se bucure de satisfactii la locul de munca.

Programul ii invata pe participanti cum sa isi aleaga constient motivatia pentru a-si creste sansele de a reusi si pentru a avea sentimente de satisfactii de-a lungul procesului

Motivatiile difera intre ele prin calitatea lor. Unele dintre ele cresc calitatea vietii in organizatie si productivitatea, aduc mai multa prospetime, vitalitate, sentiment de echilibru personal si creativitate. Alte motivatii, dimpotriva, ne consuma si ne obosesc, ne fac cinici, defensivi, ne risipesc eforturile si potentialul. O motivatie sanatoasa (Optima) ofera sentimentul de contributie, de conectare, de autonomie si progres in echipele din care facem parte, si dezvolta capacitatea de a face fata unui efort intens pe o lunga durata de timp.

Programul ofera activitati prin care participantii exerseaza abilitatea de a schimba cand doresc “lentila” si perspectiva din care se uita la munca lor

Ei invata cum sa faca asta cand observa ca devin mai putin colaborativi, cand simt ca au un nivel scazut de energie pozitiva, angajament, creativitate si disponibilitate. In plus, participantii cu rol managerial invata cum i-ar putea sprijini pe cei pe care ii conduc astfel incat acestia sa-si diversifice perspectivele prin care se uita la munca lor si sa o aleaga pe cea care le ofersa sens, le aduce satisfactii reale si un nivel cat mai bun de energie pozitiva.

Programul ofera activitati prin care participantii practica folosirea mijloacelor si a conversatiilor de self-leadership si leadership pentru a sti cum sa satisfaca nevoile psihologice de baza si sa creasca calitatea auto-reglarii, fie ca e vorba de ei insisi, fie ca e vorba de membrii echipelor lor.

OBIECTIVE DE INVATARE:

  • Programul urmareste sa creasca nivelul angajament si de implicare din organizatii, invitandu-i pe participanti sa-si asume responsabilitatea pentru alegerea motivatiei care ii ajuta cel mai bine sa atinga rezultatele pe care le urmaresc;
  • Participantii invata sa recunoasca care le sunt motivatiile personale pentru activitatile si obiectivele pe care le au de realizat la locul de munca, care sunt beneficiile, limitarile si costurile fiecarei categorii de motivatii;
  • Participantii exerseaza cum sa treaca de la motivatii sub-optime la cele optime pe oricare din activitatile, sarcinile si proiectele in care sunt implicati – atat in rol de contributori individuali, cat si in rol managerial;
  • Programul ofera ocazii de practica a competentelor de autoreglare si de cultivare a propriilor nevoi psihologice de baza – competente cheie pentru trecerea de la motivatii sub-optime, la cele optime.

 

Descarca prezentarea generala a programului (PDF): Optimal Motivation Overview

Descarca “white paper” (PDF): A Business Case for Optimal Motivation

PROGRAMUL CURSULUI:

Cursul este impartit in 3 sesiuni de cate doua ore fiecare, conform orelor de mai jos:

  • 12 mai, intre orele 10.00-12.00, sesiunea 1
  • 12 mai, intre orele 15.00-17.00, sesiunea 2
  • 13 mai, intre orele 10:00-12.00, sesiunea 3

PENTRU CINE RECOMANDAM PROGRAMUL:

  • Manageri si angajati fara rol managerial care doresc sa-si improspateze sursele de energie, sa-si creasca influenta si impactul, sa aiba un sentiment mai bun de echilibru personal;
  • Manageri si angajati fara rol managerial care doresc sa se simta mai conectati, mai autonomi si sa aiba un real sentiment de progres.
  • Manageri si angajati fara rol managerial care sunt preocupati de tema evolutiei si maturizarii profesionale si personale.

 

Descarca si completeaza Formularul de participare. Trimite-l prin e-mail la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro. Fee-ul este de 250 EUR+TVA.

®2021 The Ken Blanchard Companies. Human Invest este reprezentantul exclusiv al solutiilor de training The Ken Blanchard Companies in Romania.

Detalii

Începe:
12 mai @ 08:00
Se termină:
13 mai @ 12:00
Cost:
€250
Eveniment Categories:
,

Organizator

Human Invest
Telefon:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Sit web:
www.humaninvest.ro

Loc de desfășurare

Zoom
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.