Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Leadership Situational II la Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER)

27.06.2016 @ 08:00 - 28.06.2016 @ 17:00

EUR345

Leadership Situational II este una din cele mai cunoscute solutii de leadership din lume. Este bazat pe un model care invata liderii cum sa foloseasca stilul de leadership potrivit pentru a raspunde nevoilor subordonatului si situatiei.

Programul SLX foloseste tehnici si informatii care permit participantilor sa invete usor si rapid modelul de leadership situational. Aceasta solutie ajuta managerii sa invete un nou limbaj de leadership care sa ii ajute sa creasca calitatea si cantitatea conversatiilor pe care acestia le au cu membrii echipei lor. SLX accelereaza procesul de dezvoltare al echipei tale, creste performanta si autonomia. Un Lider Situational stie cum sa stabileasca parteneriate cu cei pe care ii coordoneaza, oferindu-le acestora toate resursele necesare pentru a avea rezultate optime.

Obiective de invatare

 • Invata un nou limbaj de leadership – Pentru a avea conversatii productive cu cei din echipa ta trebuie sa folositi acelasi limbaj.
 • Creste calitatea si cantitatea conversatiilor cu oamenii pe care ii coordonezi si ii influentezi. Majoritatea managerilor sunt constienti de faptul ca trebuie sa aiba conversatii frecvente si productive cu cei din echipa lor.
 • Ajuta-i pe cei din jur sa isi dezvolte autonomia. Atunci cand oamenii sunt autonomi devin mai responsabili si sunt mai motivati. Isi dezvolta competentele si astfel devin mai increzatori in propriile puteri si sunt mai dispusi sa isi asume responsabilitatea pentru luarea deciziilor.

In urma acestui curs participantii vor putea sa:

 • Compare perceptia lor legata de stilul de leadership pe care il au cu perceptia managerului, colegilor si echipei
 • Invete cum sa creasca competenta si angajamentul echipei lor prin diagnosticarea nivelului de dezvoltare si adoptarea stilului de leadership
 • Invete cum sa ajunga la un acord cu cei pe care ii coordoneaza legat de directia si sprijinul de care au nevoie pentru a-si atinge obiectivele
 • Utilizeze studii de caz, instrumente si tehnici prin care sa aplice modelul SLII in situatii reale la locul de munca

Public tinta

 • Persoane aflate in pozitii de conducere care vor sa isi creasca eficienta
 • Manageri de nivel senior
 • Middle manageri, supervizori si persoane aflate pentru prima oara intr-o pozitie de conducere

Tarif: 345 EUR + TVA / persoana

Limba: Romana

Formator: George Agafitei

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos sau sa ne contactati la adresa de e-mail formari@ccifer.ro

Detalii

Începere:
27.06.2016 @ 08:00
Se termină:
28.06.2016 @ 17:00
Preţ:
EUR345
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

CCIFER
Sit web:
http://www.ccifer.ro/ro/

Loc de întâlnire

CCIFER – Ethos House
CCIFER - Ethos House, Calea Floreasca 240B, etaj 3, Bucuresti
Bucuresti, 014475 România
+ Harta Google
Sit web:
http://www.ccifer.ro/ro/
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.