Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CURS OPEN: Situational Leadership® II Experience, Cluj-Napoca

27 februarie @ 08:00 - 28 februarie @ 17:00

€345
Situational Leadership II Experience

DESPRE CURS

Leadership Situational II este cel mai cunoscut model de leadership din lume. La baza acestui model sta dezvoltarea abilitatii unui lider de a diagnostica nevoile unui individ sau a unei echipe. Apoi, in functie de aceasta diagnoza, liderul trebuie sa aleaga stilul de leadership potrivit nevoilor acelei persoane sau echipe. Construite pentru indivizi, echipe sau organizatii, programele situationale Blanchard echipeaza oamenii de la fiecare nivel cu competente de leadership. Noul design al cursului, Situational Leadership®II Experience, utilizeaza cele mai inovative tehnici de invatare pentru a asigura o experienta cat mai buna pentru participant.

Avand la baza una dintre cele mai cunoscute si mai utilizate metode de leadership din lume (peste 150.000 de manageri participa anual in intreaga lume la programul SLII Experience pentru a-si dezvolta competentele de leadership), cursul ofera o abordare practica a conceptului de leadership pe piata romaneasca, punand la dispozitia participantilor instrumente concrete si valoroase pentru a-si consolida abilitatile de leadership.

OBIECTIVE INVATARE

  • Convingeri si perspective despre leadership
  • Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajatilor
  • Flexibilitatea stilurilor de leadership
  • Potrivirea stilului de leadership cu situatia
  • Practica abilitatilor de leadership
  • Parteneriatul pentru performanta

PUBLIC TINTA

  • Persoane care au rol de lider si care doresc sa-si creasca eficienta
  • Manageri
  • Angajati cu potential crescut in a deveni manageri sau lideri

FACILITATOR

PENTRU INSCRIERE:

Descarca si completeaza Formularul de participare. Trimite-l prin e-mail la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro sau prin fax la numarul urmator : (+4) 021 318 89 29.

Vezi prezentare detaliata.

®2011 The Ken Blanchard Companies. Human Invest este reprezentatul exclusiv al solutiilor de training The Ken Blanchard Companies in Romania.

Details

Start:
27 februarie @ 08:00
End:
28 februarie @ 17:00
Cost:
€345
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Human Invest
Phone:
(+4) 021 318 89 27
Email:
contact@humaninvest.ro
Website:
www.humaninvest.ro

Adrian Chifor


Adrian Chifor, Consulting Associate, Senior Facilitator

Adrian are o experienta de peste 12 ani de facilitare si training, lucrand in special cu organizatii din domeniile IT, outsourcing, automotive, bancar si retail. In sfera serviciilor de dezvoltare organizationala, el s-a specializat s.. [citeste mai mult]