Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

CURS OPEN: Agile Mindset & EQ – Virtual Classroom

14 iunie - 15 iunie

€275

DESPRE CURS:

Agile Mindset & EQ este un program personalizat care ii ajuta pe participanti sa-si creasca viteza de adaptare a mentalitatii si sa-si ajusteze perspectivele care le risipesc energia. In plus, ei pot descoperi aici motivatii noi care le vor oferi o flexibilitate mai mare, un nivel ridicat de autonomie sau un sentiment proaspat de evolutie profesionala! Cu cat invatam sa ne adaptam mai repede, cu atat mai repede ne vom largi zona de confort. Cu cat ne crestem capacitatea de adaptare cu atat mai repede ne vom creste relevanta. Ne putem uita mai increzator in reusita intr-un context mereu in schimbare. Pornind de la natura unica care ne caracterizeaza pe fiecare dintre noi, programul ofera recomandari personalizate privind ritmul cel mai potrivit in care sa ne facem reglajele astfel incat sa ne putem adapta cat mai usor noilor contexte si conditii de lucru.

Dezvolta-ti capacitatea de adaptare si flexibiltatea pentru a-ti creste agilitatea si a colabora mai bine cu cei din jur! Oricum vor arata noile procesele de lucru care sunt acum adoptate in organizatii, disponibilitatea de adaptare si flexibilitatea angajatilor ii va orienta cu fata la viitor sau la trecut. Viitorul este al agilitatii individuale si organizationale, iar acest lucru ne cere sa invatam cum sa ne folosim diferit calitatile si punctele forte pe care deja le avem. Dobandirea unui “agile mindset” este printre primii pasi pe care i-am putea face!

OBIECTIVE DE INVATARE:

 • Recunoasterea modului in care convingerile personale determina reactiile si interactiunile specifice cu cei din jur. Cat de “agile” sunt strategiile personale curente pe care le utilizam?;
 • Intelegerea nivelului personal de flexibilitate si a potentialul nefructificat pe care il are fiecare dintre noi.
 • Constientizarea beneficiilor si a efortului suplimentar pe care le aduce potentialul individual de agilitate nefructificat;
 • Recomandari de actiuni specifice fiecarui participant pentru a-si creste capacitatea de adaptare si a avea un comportament “agile” in proiectele in care este implicat;
 • Descarca prezentarea generala PDF a programului, aici.
 • Descarca e-book: Agility Unlocked – The Rise of The Agile Organisation.

PROGRAMUL CURSULUI:

Cursul este impartit in 3 sesiuni de cate doua ore fiecare, conform orelor de mai jos:

 • 14 iunie, intre orele 10.00-12.00, sesiunea 1
 • 14 iunie, intre orele 15.00-17.00, sesiunea 2
 • 15 iunie, intre orele 10:00-12.00, sesiunea 3

PENTRU CINE RECOMANDAM PROGRAMUL:

 • Angajatilor care stiu ca viitorul este al celor cu capacitatea cea mai mare de adaptare si vor sa invete cum sa-si fructifice in acest scop calitatile si punctele lor tari;
 • Angajatilor ale caror echipe, departamente sau organizatii sunt in plin proces de tranzitie catre un stil de lucru “agile” si vor sa descopera mijloace practice prin care sa se adapteze mai usor si sa reuseasca in noile conditii de lucru.
 • Tuturor celor care pur si simplu doresc sa-si creasca calitatea relatiilor, productivitatea si influenta, adaptandu-si mai bine stilul de interactiune  la cei cu care lucreaza.

FACILITATOR:

PENTRU INSCRIERE:

Descarca si completeaza Formularul de participare. Trimite-l prin e-mail la adresa sanda.moraru@humaninvest.ro. Fee-ul este de 275 EUR+TVA si include accesul la platforma digitala Catalyst care sprijina punerea in practica a celor invatate la curs.

Detalii

Începe:
14 iunie
Se termină:
15 iunie
Cost:
€275
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , , ,

Loc de desfășurare

Zoom

Adela Iepure

Senior Consulting Associate


Adela este una din preferatele clientilor nostri pentru proiecte de team-coaching, coaching individual si pentru workshop-uri de dezvoltare a competentelor de leadership. Mai multe despre Adela puteti afla din acest link.

.. [citeste mai mult]
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.