Stefan FirtaCu o experienta de 10 ani in rol de consultant intern in organizatii ca Vodafone Romania, OMV Petrom SA sau eMAG, Stefan a decis sa isi foloseasca experienta acumulata in acest interval in slujba training-ului. Conducandu-si propriile echipe in domeniul L&D, Performance Management si People Survey, el si-a dezvoltat competente manageriale care il ajuta sa sa faciliteze workshop-uri dintr-o perspectiva apropiata de cea a participantilor si reuseste sa ii sustina astfel incat acestia sa identifice solutii pentru problemele cu care se confrunta.

De asemenea, Stefan a facut parte din mai multe proiecte de schimbare culturala, lucru ce l-a ajutat sa intelega ca succesul fiecaruia dintre noi este generat de actiunile mici pe care le facem zi de zi; si ca atata vreme cat acestea sunt aliniate cu valorile individuale si cu cele ale organizatiei din care facem parte, atunci sansele de succes cresc cu adevarat.

In comunitatea Human Invest, Stefan este Consulting Associate si facilitator de workshop-uri pentru „middle managers”, „front-line managers” si pentru „individual contributors”, iar programele pe care le conduce dezvolta competente din categoria celor de leadership si „self-leadership”. Metodologiile sale preferate sunt ale companiilor Ken Blanchard Companies si Human Synergistics, metodologii pe care este si certificat.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.