Simona este coach acreditat MCC (Master Certified Coach) de catre International Coach Federation.

Simona considera ca actiunile oamenilor sunt in deplina concordanta cu interpretarile pe care acestia le folosesc pentru a decodifica viata, interpretari care persista in timp, dincolo de evenimente si circumstante. Misiunea ei este aceea de a-i insoti pe cei cu care lucreaza, sa isi inteleaga mai bine propria structura de interpretare si, acolo unde este necesar, sa o modifice astfel incat sa poata actiona diferit pentru a se bucura de rezultate diferite.

Expertiza ei consta in a construi, impreuna cu clientii ei, un spatiu de totala incredere si intelegere pentru ca apoi, cu curaj, sa provoace aceste structuri personale de intepretare pentru schimbari profunde. Simona isi asuma responsabilitatea procesului de coaching, lasand clientului alegerea continutului. Ea are convingerea ca printre ingredientele esentiale ale oricarui proces de coaching, pe langa prezenta autentica, se numara si bunatatea, bucuria, vulnerabilitatea. Toate acestea se reflecta in stilul ei, caracterizat de multi dintre clienti ca fiind atent, cald, empatic chiar si cand provoaca si creeaza disconfort.

Simona si-a inceput pregatirea formala in coaching, in anul 2007, cu coachingul sistemic, sub indrumarea lui Alain Cardon. Pe parcursul anilor a urmat numeroase alte cursuri de pregatire, cele mai recente fiind cele ale metodei Integral Coaching (Londra 2017 si San Francisco 2018).

Simona este mereu in cautarea de instrumente si abordari din discipline complementare care sa ii imbogateasca practica de coaching. Printre acestea se numara cursurile Gottman Institute, institutul nr 1 in lume in aria relatiilor, fiind certificata ca 7 Principle Leader, cursurile de NLP Master Practitioner, cursurile de master in Stiinte Religioase, din perspectiva nonconfesionala, in cadrul Universitatii Bucuresti.

Inainte de a fi coach, Simona a ocupat diferite pozitii de top management in corporatii cum ar fi Rompetrol (Senior Business Development Executive), Merck Sharp & Dohme (External Affairs Manager) sau Sanofi (Communication&Public Affairs Manager). A obtinut un EMBA in cadrul Bled School of Management, o diploma in Finante-Banci si una in Drept.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.