Raluca este Senior Consulting Associate Human Invest. Este un facilitator si coach deopotriva orientat atat catre rezultate si procese, cat si catre oameni, cu o experienta in zona de dezvoltare a oamenilor care se intinde pe o durata de peste 16 ani.

Inainte de a-si incepe practica de facilitare si coaching, Raluca a experimentat atat rolul de consultant extern, cat si pe cel de profesionist intern in companii multinationale din industrii diverse ceea ce i-a permis sa isi construiasca o perspectiva echilibrata in domeniu si sa actioneze in baza unui background versatil. In decursul experientei ei profesionale, ea a preluat roluri variate in medii corporate (project manager, trainer, coach, facilitator, training manager, program designer, consultant) si a traversat un numar semnificativ de industrii (FMCG, auto, BPO, banking, retailing, telecom, farma etc).

Ca si coach, adopta un stil deopotriva suportiv si confruntativ, tinand clientii puternic ancorati in zona de schimbare dorita. Adreseaza intrebari care se duc in miezul problemei si acompaniaza clientul in a transforma felul in care acesta simte, gandeste si performeaza. In dialogurile de coaching cu Raluca, clientii considera posibilitati neexplorate pe care le concretizeaza in actiuni si rezultate palpabile.

Raluca isi acompaniaza clientii pe teme legate de leadership, performanta si motivarea echipelor, comunicare interpersonala, impact personal si influenta, inteligenta emotionala, managementul conflictelor, change management, scop si valori personale / de echipa, wellbeing. Din 2014 este Associate Certified Coach (ACC) la International Coach Federation (ICF).

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.