Ileana este Consulting Associate si lucreaza impreuna cu noi in programele de leadership development. Are peste 10 ani de experienta ca manager in sectorul privat. De-a lungul carierei sale a fost responsabila de construirea si implementarea proceselor de recrutare pentru top management, pregatirea si facilitarea unor solutii de training interne si coordonarea unor procese de dezvoltare la nivel organizational.

Timpul petrecut in diferite companii multinationale i-a oferit ocazia de a intelege nevoile si provocarile cu care aceste organizatii se confrunta zi de zi. Lectiile pe care le-a invatat in aceasta perioada au ajutat-o sa inteleaga care sunt asteptarile pe care le au actorii implicati in proiecte de training de anvergura si modul in care poate sa atinga un echilibru intre aceste asteptari.

Pe langa expertiza dobandita in companii de renume, Ileana este si un trainer cu experienta. A facut parte din echipa de facilitatori a doua companii de training din Romania unde a fost responsabila de facilitarea solutiilor de training pe subiecte legate de performance management, managementul echipelor, tehnici de management si coaching. De asemenea Ileana a coordonat si o serie de procese de consultanta in cadrul unor centre interne de evaluare si dezvoltare manageriala.

A absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti si are un Master in Advertising. Pe langa educatia formala, Ileana este certificata pe diverse solutii de training precum Metodologia ROI, NLP, Inteligenta

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.