Gabriel  este Consulting Associate si colaboreaza cu noi pe programe de leadership development.

Are in spate o cariera indelungata in domeniul bancar, lucrand timp de 10 ani atat in BCR cat si in OTP Bank, banci in care a implementat proiecte importante de restructurare dar si de dezvoltare ‘greenfield’. Gabriel a dezvoltat de la zero canale de vanzari, coordonand forta de vanzari si construind programe personalizate pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare ale angajatilor din front-office.

Experienta de CEO al unei subsidiare specializate in vanzari directe a presupus incurajarea fortei de vanzari sa treaca de la stilul transactional la cel relational, dezvoltarea unor programe de coaching pentru managerii din companie si implementarea acestora.

In prezent este Managing Partner la Adwisers, companie specializata in consultanta financiara pentru IMM-uri si persoane fizice, training de leadership si vanzari, dezvoltare proiecte de structurare si restructurare financiara si asistenta in vederea accesarii de fonduri europene.

Gabriel este doctor in stiinte al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, in cadrul ASE Bucuresti. El a absolvit si Facultatea de Relatii Internationale (SNSPA) si Facultatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.