Simplitatea si onestitatea sunt valori de referinta pentru Daniela, la fel de prezente in viata, ca si in activitatea ei de coaching. Daniela lucreaza cu lideri de top si manageri cu potential ajutandu-i sa-si foloseasca talentul personal, cunostintele si experienta in gasirea unor solutii eficiente si de succes. Doua dintre ‘armele’ ei secrete sunt ascultarea cu atentie si in profunzime a ceea ce este spus si nespus, si alegerea unor intrebari care sa deschida noi perspective.

Daniela – care in ultimii 10 ani a locuit, lucrat si profesat in mai multe tari europene, intelege complexitatile mediului de afaceri international si importanta interactiunilor culturale pentru ca a trebuit sa faca fata ea insasi provocarilor de business cu care se intalnesc si clientii ei. Parteneriatul deschis si lipsit de judecati de valoare pe care il propune ii ajuta pe clientii ei sa onoreze propriile valori personale si profesionale si sa obtina in acest fel beneficiile dorite pentru ei insisi, pentru partenerii lor si pentru organizatiile din care fac parte.

 

Experienta profesionala

Dupa mai mult de 20 de ani petrecuti ca manager de resurse umane, Daniela stie ca cele mai importante rezultate de business deriva din relatii profesionale pozitive. Daniela a lucrat pentru ING la Bucuresti, Amsterdam si Londra, si a ocupat functii care i-au permis atat sa dezvolte si sa implementeze strategii eficiente de resurse umane si programe de dezvoltare manageriala, cat si sa adapteze functia de resurse umane nevoilor de business prin controlul costurilor. Pentru UniCredit Daniela a lucrat la Bucuresti si Milano, avand sansa sa contribuie la dezvoltarea bancii, la realizarea unor proiecte importante de integrare culturala si operationala locale si internationale, ca si la traversarea perioadei de criza. Daniela a lucrat de asemenea in FMCG si industria manufacturiera in mai multe tari europene.

Coaching-ul este o extensie naturala a experientei de business, a educatiei primite si a pregatirii profesionale a Danielei. Clientii spun despre Daniela ca “ii ghideaza cu rabdare… inapoi catre esenta” si ca are un mod special de “a intelege realitatea cu obiectivitate”. Este apreciata pentru “tact, sensibilitate, sinceritate si … fermitatea” cu care ii ajuta pe clientii ei sa-si puna in valoare abilitatile continuand sa beneficieze de rezultatele procesului de coaching si dupa completarea acestuia.

Inainte de a fi manager si coach, Daniela a fost profesor de fizica si jurnalist de televiziune premiat la nivel european. Combinatia de cunostinte profesionale si educatie, ca si experientele personale, contribuie la succesul practicii ei de coaching.

Certificari si acreditari

Daniela este certificata si a obtinut acreditari de la un numar de organizatii de coaching recunoscute pe plan international, dupa cum urmeaza:

  • Associate Coach pentru Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching
  • Certified Professional Co-Active Coach de catre Coaches Training Institute
  • Leadership Associate Coach pentru Center for Creative Leadership
  • Professional Certified Coach de catre International Coach Federation
  • Birkman Consultant pentru Birkman International

Daniela a absolvit Facultatea de Fizica a Universitatii Bucuresti si apoi Facultatea de Psihologie a Universitatii Titu Maiorescu. Studiile in psihologie au fost completate de un Master in Terapii Cognitiv-Comportamentale la Universitatea Titu Maiorescu.