Dana Dumitru este Senior Consulting Associate în Human Invest/ Blanchard Romania și se implică în programe de leadership development si coaching.

 

Dana a descoperit rolul de facilitator in primii ani de cariera si acela a fost inceputul acestei pasiuni. De-a lungul experientei sale profesionale sale a pastrat aceasta activitate constant in rolurile sale.

A acumulat 20 de ani experienta in HR management, cu responsabilitati atat pe plan local, cat si regional, in diferite industrii: consultanta, pharma, productie materiale de constructii, productie componente automotive, servicii, high tech, energy management.

Dana a dezvoltat parteneriate solide cu echipe de lideri si organizatii aflate in cele mai diverse faze de dezvoltare: start up si extindere rapida, dezvoltare, consolidare si maturizare, integrari si achizitii, excelenta operationala si antreprenoriate. In tot acest timp s-a concentrat pe dezvoltarea oamenilor, eficienta organizationala, talent management si dezvoltarea culturii de organizatie.

Pasionata de evolutie si crestere, prefera acum sa faca mai mult din ceea ce ii aduce bucurie: consultanta, facilitare, coaching si sailing.

Iubeste natura, sportul si sailing ul in insulele din Grecia, motiv pentru care a creat 2 programe de facilitare pentru cei care au aceleasi pasiuni: Coaching Miles Building- antrenament pentru coach, si Sailing You- un program de life coaching adresat celor care doresc sa aloce constient timp si spatiu pentru a lucra la aspectele importante din viata lor.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.