Anca AlexeIn calitate de coach si facilitator, Anca acompaniaza echipele şi organizatiile din Romania si alte tari europene, facilitandu-le acestora depasirea provocarilor aduse de tranzitia catre paradigmele organizationale & manageriale ale secolului XXI. Ea sustine organizațiile si echipele lor in descoperirea si adoptarea unor modalitati de organizare si luare a deciziilor ce permit mai multa agilitate si claritate. Abordarile sale se bazează pe practici din metodologia Agile și Holacracy® care incurajeaza si dezvolta autonomia, competenta, auto-motivarea si auto-organizarea.

Anca a acumulat o experienta solida in resurse umane si management in cadrul unui grup international din domeniul ingineriei si constructiilor. De-a lungul a 10 ani de activitate, a interactionat cu mai toate ariile de expertiza din domeniul resurselor umane, de la selectie si recrutare, construirea si implementarea politicilor de evaluare si sustinere a performantei pana la design organizational.

Pozitia manageriala regionala i-a permis sa piloteze si sa co-construiasca, impreuna cu echipe multiculturale si multidisciplinare, proiecte de transformare organizationala si acompaniere a schimbarii atat in plan operational cat si strategic.

Anca a studiat psihologia in Franta si in Romania, este certificata ca Practitioner in Holacracy®, AgileProfile® Coaching & Training si Hogan Assessment.