Picture1Alex Volcov este Consulting Associate Human Invest, facilitator, coach si consultant. Are experienta in pozitii de director general, director regional, pozitii executive in marketing si vanzari in diverse industrii. Cu peste 25 de ani de experienta in mediul de afaceri din care 15 ani in calitate de manager si lider de echipe, cu 10 ani in consultanta, mentoring și coaching, Alex aduce in procesul de facilitare de workshop-uri si in cel de coaching o rara combinatie intre experienta profesionala si educatia specifica. Pe parcursul sau profesional, Alex a construit si dezvoltat echipe in diverse industrii pe piata din Romania si Europa Centrala si de Est oferind excelente oportunitati de dezvoltare si cariera pentru profesionisti in domeniul comercial.

Si-a dezvoltat activitatea ca si coach si facilitator dupa o cariera de 10 ani in consultanta, colaborand in mod special cu executivi in domeniul comercial si sustinandu-i sa-si identifice si sa-si dezvolte calitatile necesare pentru a obtine rezultate cat mai bune petru ei si echipele lor. Experiența sa manageriala in companii start-up, in faza de consolidare sau restructurare, combinata cu capacitatea de a dezvolta manageri, il ajuta sa sprijine clientii sa obtina succes pe termen lung intr-un mediu de afaceri aflat intr-o continuua schimbare. Stilul sau de coaching este bazat pe valoare, actiune si orientat catre solutii. Sprijina oamenii si organizatiile sa se dezvolte si sa avanseze, sa isi atinga obiectivele si sa fie aliniati cu valorile pe care le au.

Diplome si asociatii profesionale
Este certificat Profesional in Business Coaching de la Universitatea GIBS din Africa de Sud, membru al Federatiei Internaționale de Coaching (ICF), membru al COMENSA (Asociatia de Coaching si Mentoring din Africa de Sud), Membru al Institutului de Vanzari si Marketing din Marea Britanie, membru al Institutului de Leadership și Management din Marea Britanie

Clienti
Companiile care au lucrat cu Alex in proiecte de coaching si consultanta provin din industria farmaceutica si a serviciilor medicale, a bunurilor de larg consum, retail si distributie. A condus proiecte de consultanta in diverse companii avand ca si obiectiv cresterea performantei, dezvoltarea competentelor de leadership si management si a celor profesionale in structuri cross-funtionale si interculturale. A asistat fonduri private de capital in evaluarea companiilor care urmau sa fie achizitionate, precum si dupa achizitia acestora in dezvoltarea strategiilor comerciale.

Ii place sa joace baschet, sa gateasca si citeasca carti SF. Este pasionat de activitatile in aer liber, cum ar fi pescuitul, navigatia, ciclismul si drumetiile.

Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.