Leading for Recovery – Dozeaza-ti efortul pentru un maraton, nu pentru un sprint

Se fac 5 ani de cand Ioana Marinescu s-a alaturat echipei noastre. Experienta ei manageriala si comerciala din retail si FMCG, indrazneala si stilul pragmatic de lucru o fac un interlocutor cautat de catre clienti. Propune perspective practice, gaseste solutii creative in proiecte si cauta mereu sa provoace status-quo-ul si realitatea. Am invitat-o sa ne impartaseasca din lectiile ei din criza lui 2009 si din recomandarile pe care le-ar face in prezent liderilor din organizatii.

Read More

Leading for Recovery – Empatia, transparenta si viteza de reactie sunt acum foarte importante

Mihaela Popa este Head of Human Resources Hella Romania de peste 6 ani, construindu-si o reputatie profesionala excelenta in cei peste 20 de ani de cand lucreaza in domeniu HR. Ne stim de mult timp, iar prietenii ii cunosc pasiunile pentru sport si muzica. Am invitat-o sa ne impartaseasca felul in care organzatia in care lucreaza se adapteaza la noua realitate si cum se incarca ea cu energie pozitiva in aceste vremuri.

Read More

Leading for Recovery – Munca in echipa este ingredientul principal

Giulio Hostina s-a alaturat echipei noastre la momentul potrivit si au trecut deja peste doi ani si jumatate de atunci. Clientii lui descopera in el un interlocutor de incredere prin etica si prin profesionalism, iar noi un adevarat team-player care a intarit spiritul de colaborare din organizatie. Echipa noastra de Client Service este acum in prima linie si cum Geo este parte a acesteia l-am invitat sa ne impartaseasca cum se vad de la el nevoile actuale ale clientilor nostri.

Read More

Leading for Recovery – Prin recunoasterea eforturilor angajatilor si prin simplificare

Rocsana Ungureanu are o experienta de 15 ani in consultanta de management, cu experienta in mai multe industrii cum ar fi servicii financiare, telecom, FMCG, pharma, oil & gas. Din pozitia de Director de Transformare si Consultanta in cadrul BRD – Groupe Societe Generale Rocsana se ocupa de implementarea programului de transformare al bancii, care vizeaza zonele de Retail, Corporate, Operatiuni si IT, dar si partea de cultura organizationala. Impreuna cu echipa de Consultanta, contribuie la implementarea unor initiative strategice ale bancii care tin de segmentare, digitalizare, open banking si implementarea de noi modele operationale.

Read More

Leading for Recovery – Trebuie sa simplificam planurile si sa eliminam zgomotul inutil

Vesna Fuiorea este profesionistul pe care il doresti langa tine atunci cand vrei sa analizezi cu pragmatism tendintele consumatorilor ca sa alegi cele mai relevante actiuni de marketing care sa-ti aduca eficacitatea pe care o urmaresti. Am fost colegi de generatie in studentie. Dupa o experienta internationala de peste 20 ani in FMCG, consultant independent acum, am invitat-o sa ne impartaseasca aici ce strategii de recovery ar recomanda brand-urilor din FMCG.

Read More

Leading for Recovery – Revin zilele bune dupa ce te impaci cu ce ai pierdut

Robert Blaga este mereu gata sa intreprinda ceva nou, sa testeze in practica o idee, sa-si largeasca reteaua de parteneri si sa ofere o experienta inedita celor cu care lucreaza. A fondat in 2017 si isi conduce compania Brainiup care, prin tehnologie, se indreapta acum spre dezvoltarea unor aplicatii mobile pentru specialistii din rolurile de learning & development (L&D). L-am invitat sa ne impartaseasca in acest interviu ce impact are criza din acest an asupra echipei sale si cum se adapteaza organizatia pe care o conduce.

Read More

5 greseli majore pe care un lider le-ar putea face in perioada de criza

articol semnat de Viorel Panaite in 07 aprilie, pentru Ziare.com

Cu cat managerii si-au facut mai bine antrenamentele in vremurile bune, cu atat mai bine vor sti acum cum sa-si mobilizeze oamenii si sa-si castige sustinerea lor. Va propun aici o lista a unora dintre cele mai intalnite greseli pe care marea majoritate a managerilor le fac sub presiune si prin care submineaza inconstient nevoile psihologice de baza ale oamenilor. Pe care din greselile de mai jos le regasesti si in cazul tau?

Read More

Leading for Recovery – Participam la reconstructie cu atitudine deschisa si curiozitate

Iuliana Stan, Managing Partner Human Synergistics Romania, a dat viata si a conturat in Romania expresia „cultura organizationala constructiva” incepand cu mijlocul anilor 2000. Ma cunosc cu ea de peste 15 ani si ne apropie misiunile pe care le avem. Ne consultam frecvent cand doresc sa-mi testez niste ipoteze sau cand simt ca imi scapa un element care ar face mai valoroase conversatiile noastre despre imbunatatirea culturii organizationala a clientilor cu care lucram. In acest interviu am invitat-o sa ne impartaseasca cum ne-am putea uita la prezent si la viitor ca sa profitam mai bine de perioada de recuperare in care suntem.

Read More

4 previziuni despre adaptarea companiilor romanesti la recesiunea economica din 2020

articol semnat de Viorel Panaite in 21 aprilie, pentru Ziare.com

In vremuri de criza, companiile iau de obicei mult mai rapid decizii pentru a elimina lucrurile mai putin relevante si care functionau oricum greoi: se trece rapid peste multe teste privind protocoale de securitate pentru a pastra functionalitatea unui sistem in conditiile in care angajatii trebuie sa lucreze de acasa; viata organizatiei merge mai departe cu un numar mult mai mic de sedinte; evenimente cu mii de oameni functioneaza bine in lumea virtuala; chiar si statul a descoperit ca poate lua decizii mai repede privind relatiile cu mediul privat.

Read More
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie si alte tehnologii similare in scopul imbunatatirii si al personalizarii continutului nostru, in vederea actualizarii traficului si a protectiei anti-spam si anti-malware, precum si impotriva utilizarii neautorziate.