Aliniere organizationala

Alinierea organizationala este o prioritate majora si la ordinea zilei pentru orice executiv sau antreprenor-CEO pentru ca aduce eficienta operationala, reduce pierderile si scade costurile.

Oferim atat recomandari echipei si responsabililor executivi, cat si asistenta in implementarea actiunilor agreate pentru intarirea alinierii, fie ca e vorba de o companie antreprenoriala locala sau o companie multinationala.

Performance management

Rolul unui sistem de management al performantei este acela de a asigura un proces organizational coerent si functional de stabilire a obiectivelor de performanta, de monitorizare regulata a progreselor si de evaluare a rezultatelor. El poate sa fie un mijloc principal de crestere a angajamentului in organizatie sau, din contra, sa aiba o valoare pozitiva scazuta sau chiar negativa – generand o scadere a angajamentului fata de obiectivele urmarite.

Oferim consultanta, sprijin si asistenta in implementare, pentru ca acesta sa sustina si mai bine prioritatile de business, pentru refacerea credibilitatii lui acolo unde este cazul, pentru cresterea motivatiei angajatilor de a-l utiliza.

Change management

Sunt nenumarate ocaziile cand echipele care conduc proiecte de schimbare, de implementarea unor noi metodologii, procese sau instrumente de lucru au nevoie de consultanta. Un proiect de schimbare abordat nestructurat genereaza costuri mari prin rezistenta crescuta, termene depasite, bugete care se evapora, lucruri care pun presiune suplimentara si care au un impact negativ asupra ceor care conduc schimbarea.

Oferim consultanta, sprijin si asistenta in implementare pentru a simplifica si a facilita procesele de schimbare si imbunatatire, pentru ca schimbarile sa fie mai usor acceptate si pentru a reduce rezistenta.

CONTACTEAZA-NE!