Traian este Associate Trainer si colaboreaza cu Blanchard International Romania in proiecte de leadership development si comunicare.

Traian aduce in programele de training experienta practica acumulata in 18 ani de vanzari bunuri si servicii, management echipe de vanzari, recrutare si selectie si training, in companii romanesti si multinationale. Traian a acumulat pana in prezent peste 1500 ore de training, livrate la peste 2500 de participanti, care provin din domenii extrem de variate – auto, banci, asigurari, call center.

Traian este trainer certificat pe solutiile de leadership Ken Blanchard: Leadership Situational II si Leadership Situational II pentru Managerii din Frontline. De asemenea el este certificat pe cursul „Comunicare si influentare folosind instrumentul DiSC”.

In prezent Traian este intr-un program de formare si supervizare de coaching, pentru obtinerea acreditarii ICF, avand deja experienta in lucrul cu manageri de companii multinationale. Traian este continuu preocupat de dezvoltarea personala / autocunoastere, investind periodic si in cursuri care sunt din afara ariei de business.