Simona este coach acreditat PCC (Professional Certified Coach) de catre International Coach Federation (ICF), una din organizatiile de top in acest domeniu.

In activitatea ei de coaching Simona este implicata total in succesul clientilor ei. Prin intermediul unui stil pozitiv, profund si atent, ea sprijina fiecare client in procesul lui de dezvoltare. Isi utilizeaza abilitatile de intuitie, ascultare, empatie si creativitate pentru a-i ajuta sa capete o noua perspectiva legata de situatiile personale sau profesionale cu care se confrunta. In sesiunile ei de coaching acestia au oportunitatea de a descoperi emotiile si sentimentele care ii limiteaza, dar si nevoile lor adevarate.

Simona este mereu in cautare de noi solutii care sa ii imbogateasca expertiza in coaching – Systemic Family Constellations, ESPERE si Personal Branding. Este si Master Practitioner in NLP. In trecut, Simona a ocupat diferite roluri in companii ca Rompetrol (Senior Business Development Executive), MSD Romania (External Affairs Manager) si Sanofi (Communication&Public Affairs Manager).

A obtinut un MBA in cadrul Bled School of Management si a absolvit ASE (Finante) si Universitatea Ovidius (Dreptul afacerilor). Simona este membru al ICF (International Coaching Federation) si Romanian Coaching Association (ARC).