Picture1Paul Olteanu este Senior Consulting Associate, trainer si coach certificat (ACC ICF), specializat in comunicare, psihologie comportamentala si procese de transformare. In prezent dezvolta si livreaza programe de training si coaching centrate pe neurostiinta, pe intelegerea structurii personalitatii umane, a emotiilor ce ne guverneaza si pe evaluarea si transformarea tiparelor de gandire ce determina comportamentul nostru, la nivel individual sau organizational.

In ultimii 10 ani, Paul a dezvoltat si livrat programe care cumuleaza peste 9.500 de ore de training, coaching și consultanta pe subiecte precum neurostiinta comunicarii, psihologie comportamentala, public speaking, branding personal si dinamici de grup. Este unul din primii 5 consultanti din Europa certificati in Story-based Transformation Process, o metodologie sistematica ce se bazeaza pe neuroplasticitatea creierului si integreaza schimbul zilnic de povesti scurte cu scopul de a genera transformari personale si organizationale rapide. Paul este trainer si coach certificat in Process Communication Model®, o teorie de personalitate premiata, folosita la NASA in selectia si trainingul echipelor si in pregatirea discursiva a presedintilor americani. Anterior, a ocupat funcțiile de director de comunicare al Universitatii Romano-Americane, Head of Strategy & New Business la agentia de publicitate Headvertising si Sponsorship & Marketing Manager pentru Asociatia MaiMultVerde.

In paralel cu activitatea de training si consultanta, pe parcursul timpului Paul s-a implicat intr-o serie de proiecte educationale sau de protectia mediului si a colaborat cu organizații precum Amgen, AVON, BCR – Erste, BRD, CBRE, CEZ, Garmin, Gothaer, Graffiti BBDO, Heineken, Kubis Interactive, Oracle, OTP Bank, Raiffeisen Bank, SAP, Vodafone, Wrigley.