Dupa 10 ani de brand marketing & management in corporatii, Madalina isi continua din 2011 viata profesionala in rol de consultant. In prezent, este formator certificat cu studii masterale atat in consiliere psihologica, cat si in marketing si comunicare. Este consilier si consultant in cariera GCDF („Global Career Development Facilitator”), supervizor in consiliere CSP („Certified Supervision Professional”) si formator in facilitarea sanatatii mentale MHF („Mental Health Facilitator Trainer”) – acreditari eliberate de Center for Credentialing & Education și European Board for Certified Counselors. Trecerea in rolul de consultant impreuna cu interesul pentru domeniul non-profit au dus si la co-fondarea unui ONG de educație non-formala si consiliere in cariera.

Madalina isi doreste sa inspire schimbari pozitive in munca si viața celor cu care interactioneaza. Ii sprijina pe cursantii si clientii ei sa se oprească pentru a invata si reflecta si ii ajuta sa se echipeze cu ceea ce au nevoie pentru a actiona cu incredere si a reusi. Implicit, doreste sa ajute organizatiile sa creeze locuri de munca in care oamenii sa se simta bine, sa se simta valorizati si implicati, cu rezultate directe in cresterea performantei.

In cei 15 ani petrecuti in mediul business, educational si non-profit, Madalina a lucrat cu sute de clienti si cursanti. A acumulat experienta a mii de ore atat in coaching si consilierea in cariera, cat si in designul, implementarea sau evaluarea unor programe inovative de training si facilitare.

Interese si expertiza: cresterea autonomiei, motivatiei si cresterea starii de bine, ”Leadership of self & others”, managementul conflictelor, asistarea proiectelor si a proceselor de schimbare, dezvoltarea abilitatilor de feedback, reducerea stresului. Printre metodologiile pe care le foloseste in workshop-uri si sesiuni individuale se numara: ”Appreciative Inquiry”, ”VIA Character Strengths”, ”PERMA-V”, ”Motivational Interviewing”, ”Mental Health Process”, „Global Career Development Process”.