Elena aduce participantilor la trainingurile sale o abordare plina de energie si provocari, punandu-i in situatia de a iesi din zona de confort, de a-si depasi limitele si de a descoperi noi resurse.

Avand pregatire in psihologie si in coaching, ea aduce valoare prin abordarea structurata si in acelasi timp plina de culoare in tot ceea ce inseamna traininguri de comunicare, dezvoltare a leadershipului personal sau a dinamicii unei echipe.

In prezent, pe langa rolul de trainer, Elena contribuie activ la dezvoltarea de noi produse sau la rafinarea celor existente si in acelasi timp gestioneaza cu succes proiecte importante cu clienti strategici ai Human Invest. A fost implicata pana acum ca trainer in proiecte pentru clienti precum: Libra Bank, Petrom, Strauss-Elite, Tuborg, Metro MGI, Bancpost transmitand in interiorul acestor companii mesaje provocatoare intr-un stil elegant.

Isi petrece timpul liber bucurandu-se de o carte buna, de o intalnire cu prietenii la un film, teatru sau pur si simplu la un ceai, facand scuba diving si explorand lumea.