Dana este Consulting Associate si colaboreaza cu noi in proiecte de dezvoltarea competentelor interpersonale si de leadership.
Dana a acumulat o experienta bogata in training, activand de peste 8 ani in cadrul acestui domeniu. A inceput cu pozitia de trainer in cadrul TelemobilZapp, avansand apoi la pozitia de Senior Trainer si in cele din urma Business Partner. De asemenea, a fost Training Coordinator in cadrul KBC Consumer Finance.

In paralel cu activitatea de training Dana a fost responsabila de selectarea si administrarea programelor de training si relatiile cu furnizorii externi. Aceste experiente au ajutat-o sa inteleaga importanta alinierii obiectivelor de dezvoltare a companiei cu cele ale angajatilor si impactul pozitiv pe care il poate avea trainingul atunci cand este utilizat eficient.

Mai mult decat atat, perioada petrecuta in aceste organizatii, i-a oferit o perspectiva clara asupra cerintelor pe care persoanele aflate in pozitii de conducere si participantii le au de la sesiunile de training si trainerii care le faciliteaza. Aceasta claritate se manifesta printr-un stil de facilitare autentic si empatic pe care Dana il aduce in sala de curs.

Este certificata “Everything DiSC” de catre Inscape Publishing si faciliteaza cursul Leadership Situational II, fiind certificata de The Ken Blanchard Companies.