Ken Blanchard: “In ultimii zece ani, romanii si-au dorit sa faca o diferenta in tara lor”

Human Invest si Ken Blanchard Romania marcheaza aniversarea unui parteneriat de 10 ani cu Ken Blanchard Companies, lider global in materie de leadership, cunoscut pentru programul The SLII Experience™ (SLII®) – cel mai utilizat model de leadership din lume.

Cu aceasta ocazie, Ken Blanchard, fondatorul companiei americane, a transmis un mesaj partenerilor sai din Romania, pe care i-a apreciat pentru dedicarea, profesionalismul si feedback-ul de care au dat dovada in acesti zece ani.

“Cand ne-am infiintat compania, am avut patru principii: sa lucram cu oamenii la care tinem, sa facem o diferenta in lume, sa punem in practica ceea ce predam si, nu in ultimul rand, sa ne distram. Si tocmai de aceea cred ca am avut o relatie minunata cu oamenii din Romania. Romanii si-au dorit sa faca o diferenta in tara lor si au promovat principiile de leadership peste tot unde s-au dus.”

Ken Blanchard a apreciat si interesul companiilor romanesti de a-si motiva corect angajatii: “Nu doar ca in Romania functioneaza foarte bine programul The SLII Experience™ (SLII®), dar partenerii nostri lucreaza foarte mult si cu programul “Motivatie optima”. De fapt, ne-au dat un feedback foarte bun pe acest curs. Sunt intr-o cautare permanenta de noi metode de invatare, pe care sa le impartaseasca cu clientii lor.”

Cu ocazia aniversarii a zece ani de parteneriat, Human Invest si Ken Blanchard Romania lanseaza Situational
Leadership Experience (SLX), noul format al programului original SLII® (SLII), una dintre cele mai populare metode folosite in Romania si in lume pentru pregatirea managerilor.